70% Των Δικτύων Κινητών Τηλεφώνων Παρακολουθούνται Από Auroragold Της NSA

70% Των Δικτύων Κινητών Τηλεφώνων Παρακολουθούνται Από Auroragold Της NSA
NSA γίνεται όλο και πιο συχνές ειδήσεις τώρα-α-ημερών. Οι τελευταίες ειδήσεις από τον πληροφοριοδότη Edward Snowden δεν είναι ούτε υπέροχο. Σχέδιο με την κωδική ονομασία NSA AURORAGOLD κερδίζει την πρόσβαση σε όλο και περισσότερα κινητά συνομιλίες και σύμφωνα με τον Edward Snowden έχουν πλέον πρόσβαση στο 70% του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο.

Τι είναι AURORAGOLD;
Έτσι, τι κάνει AURORAGOLD κάνω; Σε λαϊκούς όρους, αυτό είναι σύμφυτο με την αδυναμία του δικτύου και ουσιαστικά να κολλήσει με τις αδυναμίες στην κυψελοειδή δίκτυα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες όποτε απαιτείται από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Η ιδέα είναι αρκετά απλή για να κάνει οποιαδήποτε κοινός άνθρωπος απορεί κανείς αν είναι να κατασκοπεύουν ή όχι.

Η όλη διαδικασία ξεκινά με την παρακολούθηση περισσότερα από 1200 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ των διαφόρων σημαντικών φορέων δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Μετά την απόκτηση ζωτικής σημασίας πληροφορίες από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, NSA δημιουργεί κερκόπορτες και ενέσεις στα δίκτυα. Μόλις μολυνθεί, το δίκτυο μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και αυτό θα πρέπει να είναι μια σημαντική ανησυχία για τους κοινούς ανθρώπους.

Οι πάροχοι κινητής δικτύου είναι σε υπαιτιότητά του, όπως κάνουν την προστασία των ζωτικών έγγραφα συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου IR.21. Το έγγραφο IR.21 μοιράζεται μεταξύ των φορέων εκμετάλλευσης του δικτύου, έτσι ώστε να μπορεί να χειριστεί την επικοινωνία των πελατών. Το έγγραφο παρέχει πληροφορίες όπως η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται στις γραμμές του δικτύου και άλλες ζωτικής σημασίας πληροφορίες. NSA χρησιμοποιεί όλες τις πληροφορίες προς όφελός τους, δημιουργώντας ένα κενό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες οποτεδήποτε.

Σύγκρουση με εταιρείες των ΗΠΑ
NSA έχει περιβόητη από το 2010 και συνεχίζει την προσπάθειά τους χωρίς να υπάρχει φόβος ή σύγκρουση με τις εταιρείες πατρίδα. Η τελευταία σύγκρουση ήρθε στη σκηνή είναι με το GSM Association, που είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα όλα τα εμπιστευτικά επικοινωνία μεταξύ των tech γίγαντες όπως η Microsoft, η Google, Yahoo και άλλα. GSM Association συνολικά καλύπτει πάνω από 800 γίγαντες πάνω από 200 χώρες. Και, δεν υπάρχει κανένα σημείο στην κατανόηση του γιατί NSA κατασκοπεύει περισσότερο σε στοιχεία ASM σύνδεσης.

NIST (Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας) έχει επίσης hacked από την NSA. Επιπλέον, NIST είναι υπεύθυνο για την παροχή όλων των ζωτικών τεχνολογική πρόοδο σε διάφορα σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων GSM. Έχουν προσφέρει πάνω από $ 800.000 για την GSM Association για τη βελτίωση θεμάτων ασφαλείας και απορρήτου για κινητές συσκευές.

Ακόμη και NIST κορυφαίοι αξιωματούχοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την παρέμβαση της NSA και αμφισβητούν την ύπαρξη της NSA. NIST ετοιμάζει all-in για τα αντίμετρα που μπορούν να προσφέρουν στο σύστημα. Σύμφωνα με τον Jeremy Grant, ο διευθύνων σύμβουλός της για IM είπε, «Σε μια εποχή όταν οι ανησυχίες για παραβιάσεις των δεδομένων και την κλοπή ταυτότητας αυξάνονται, αυτά τα νέα NSTIC πιλότοι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση μιας αγοράς των διαδικτυακών λύσεων ταυτότητας."

Σήμερα, 701 δίκτυα από 985 δίκτυα σε πολιορκία του σαρωτή NSA. Περισσότερες πληροφορίες προκύπτει ότι χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αυστραλία. Αποκαλύπτει επίσης ένα συγκλονιστικό γεγονός ότι το λειτουργικό είναι AURORAGOLD δραστηριοποιείται από το 2010.

Η διαδρομή είναι απλή? προσπαθούν να διεισδύσουν τα δίκτυα μετά τη συγκέντρωση εμπιστευτικών πληροφοριών που ρυθμίζει το μοτίβο με την οποία μεταφέρονται τα δεδομένα μεταξύ των διαφόρων κόμβων εντός του δικτύου. NSA δεν είναι μόνη της? εταιρείες εποπτείας σε χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τη ζωτικής σημασίας πληροφορίες για να είναι το τμήμα του "Πέντε Μάτια" συμμαχία επιτήρησης

Σχόλια