ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ SECURITY MANAGER ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ IFSEC 2016 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΝΝΗΣ

Η πρώτη ημέρα επίσκεψης σε μια μεγάλη έκθεση όπως αυτή της IFSEC λένε ότι είναι συνήθως κάπως αναγνωριστική. Όμως, ως δημοσιογραφική ομάδα τουSecurity Manager, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε αρκετά περίπτερα εταιρειών που δραστηριοποιούνται κατά βάση στο τομέα της επιτήρησης - και όχι μόνο - και να μιλήσουμε με πολλά στελέχη των κατασκευαστικών οίκων, που μας παρουσίασαν τις λύσεις που επέλεξαν να προβάλουν περισσότερο στους επισκέπτες της έκθεσης.  Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε κάποια βασικά στοιχεία που συλλέξαμε από την 1η ημέρα της έκθεσης καθώς και δηλώσεις που καταγράψαμε σε βίντεο από στελέχη των εκθετών. 


IFSEC 2016 - H Ελληνική Terracom παρουσιάζει σε διεθνή έκθεση το QR Patrol



Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά η Ελληνική εταιρίαTerracom Πληροφορική συμμετέχει στην IFSEC και παρουσιάζει το QR-Patrol που είναι ένα online σύστημα παρακολούθησης περιπολιών που αναβαθμίζει την αποδοτικότητα των συστημάτων ασφαλείας και παρέχει στις εταιρείες security τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που παρέχουν προς τους πελάτες τους. Παράλληλα, παρουσιάζει την νέα τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της επικοινωνίας σε συστήματα ασφαλείας, η εφαρμογή QR-PTT, που αποτελεί ένα σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω μίας push to talk over IP εφαρμογής.




Επισκεφτήκαμε λοιπόν το περίπτερο της εταιρίας και σε δήλωση του ο Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom επισήμανε ότι η συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση αποτελεί στρατηγική επιλογή σε ένα περιβάλλον όπου η αγορά του Security συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα.  Επίσης μας ενημέρωσε για την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας και τις νέες προτάσεις της εταιρίας Το QR-PTT έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ Lone Workers και εργαζομένων σε εταιρείες ασφάλειας με χρήση φωνητικών μηνυμάτων καθώς και την πλήρη διαχείριση όλων των περιπολιών μέσω ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου σε συνδυασμό πάντα με το QR-Patrol.. 

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Δημήτρη Ζαχαράκη ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο:

 


IFSEC 2016 – Η Telecom & Security παρουσιάζει λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις εγκαταστάσεων CCTV

Ιδιαίτερα ξεχωριστά προϊόντα συναντήσαμε στο περίπτερο της Ιταλικής εταιρίας Telecom & Securityστην IFSEC. H συγκεκριμένη εταιρία – τα προϊόντα της οποίας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Microlink – παρουσίασε του κοννέκτορες – βύσματα BNC CAP, για ομοαξονικά καλώδια που διακρίνονται γιατί είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους, ιδιαίτερα ανθεκτικά και το πιο σημαντικό μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.


Στο περίπτερο της Telecom & Security μας ξενάγησε ο υπεύθυνος της εταιρίας GiovanniPugliese που μας ενημέρωσε ότι οι κοννέκτορες της εταιρίας - που γνωρίζουν μεγάλη ανταπόκριση από ξένους αλλά και έλληνες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας - σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τα σημερινά διεθνή standards, προσφέροντας τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου σε συνδυασμό με ένα αξιόπιστο και ταυτόχρονα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ο υπεύθυνος της εταιρίας μας επισήμανε χαρακτηριστικά ότι με βάση την μεγάλη απήχηση των προτύπων που υποστηρίζουν HD αναλύσεις μέσω αναλογικών ομοαξονικών καλωδίων, η Telecom & Security έχει αναπτύξει λύσεις που καλύπτουν αποτελεσματικά αυτές τις απαιτήσεις.

Δείτε, παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Giovanni Pugliese
 
Δείτε, παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Giovanni Pugliese






IFSEC 2016 – H Siletron αναδεικνύει τις δυνατότητες της νέας πρωτοποριακής σειράς Silenya Advanced

Δυναμική είναι η συμμετοχή της εταιρίας Siletron στην IFSEC 2016, παρουσιάζοντας πολλές νέες προτάσεις με επίκεντρο την ασύρματη τεχνολογία στα συστήματα συναγερμού και γενικότερα ασφάλειας. Οι λύσεις που παρουσίασε η εταιρία – τα προϊόντα της οποίας διανέμει στη Ελλάδα η Fetronic – εκτείνονται από το Bus alarm System με την ονομασία Sil-Bus, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια ιδανική λύση συναγερμού με δυνατότητες οπτικής επαλήθευσης, λειτουργίες οικιακού αυτοματισμού και απομακρυσμένης διαχείρισης, μέχρι και την πολύ νέα πρόταση της εταιρίας που ακούσει στο όνομα SilenyaAdvanced.

Όπως μας επισήμανε η Marika Stangherlin που μας υποδέχτηκε στο περίπτερο της εταιρίας, η Silentron συμμετέχει ξανά στην διεθνή έκθεση IFSEC έχοντας μια βασική οπτική προς την διεθνή αγορά των συστημάτων ασφάλειας. Η εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από την ανταπόκριση που έχουν οι λύσεις που παρουσίασαν στους επισκέπτες και ειδικότερα η νέα οικογένεια ασύρματων συστημάτων συναγερμού Silenya Advanced που έχουν δυνατότητα συνεργασίας με συστήματα επιτήρησης αλλά και οικιακού αυτοματισμού ενώ διακρίνονται για τη ευελιξία προσαρμογής και στις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής αλλά και τις απαιτήσεις κάθε χώρας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την μίνι συνέντευξη της Marika Stangherlin.
 


IFSEC 2016 – Η FUJIFILM πρωτοπορεί παρουσιάζοντας φακούς 32x zoom

Η FUJIFILM που αριθμεί 80 χρόνια παρουσίας και που έγινε γνωστή από τα φωτογραφικά φίλμ έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια μια έντονη δραστηριότητα στην ανάπτυξη φακών για συστήματα CCTV τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα τους και τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν. Στο περίπτερο της FUJIFILM στην IFSEC, στελέχη της εταιρίας ενημέρωναν τους επαγγελματίες για τις νέες λύσεις της εταιρίας όπως τους πολύ υψηλής ανάλυσης, megapixel Zoom και μεταβλητής εστίασης φακούς για εφαρμογές ασφάλειας με υψηλές απαιτήσεις όπως επιτήρηση συνόρων, σε HD ποιότητα.




Κατά την επίσκεψη μας στο περίπτερο της εταιρίας είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τηνManuela Shmitz-Muno, Regional Manager της FUJIFILM για την Ελλάδα, που μας ενημέρωσε για την πρώτη παρουσίαση των φακών 32x zoom με day/night λειτουργία και υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες που τους καθιστούν ιδανικούς για απαιτητικές εφαρμογές ασφάλειας.
Δείτε τα όσα μας είπε η Manuela Shmitz-Muno στο παρακάτω βίντεο  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ SECURITY MANAGER ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΝΝΗΣ

Σχόλια